Contacte

És el Teu Moment

Contacta

CAPA D’INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: NUT WELLNES CLINIC (NUT WELLNESS, SL )
Finalitats:
-Atendre les peticions d’informació o consultes realitzades pels usuaris, realitzar les gestions comercials i administratives necessàries per a la prestació dels serveis que ofereix NUT WELLNESS CLINIC.
-Enviar als usuaris/es informació, publicitat i promocions dels serveis que siguin del seu interès.
Legitimació: consentiment de l’interessat per a l’enviament d’informació i l’enviament de promoció i publicitat dels serveis o productes.
Destinataris i transferències de dades: No es cedeixen dades a tercers amb la salvaguarda que així ho requereixi una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la relació contractual amb un encarregat del tractament. No s’elaboren perfils. Gestionem dades a través del servei de DROPBOX INC.. Dropbox forma part de l’acord EU-US Privacy Shield i per tant garanteix la protecció de dades de caràcter personal segons els estàndards europeus. Podeu accedir a la política de privacitat de Dropbox a https://www.dropbox.com/es/privacy#dmca .

Drets: d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació u oposició al seu tractament, dret a retirar el consentiment i dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control.
Informació addicional: en aquest enllaç trobareu la informació completa i detallada sobre la protecció de dades de www.nutclinic.es.

C/ Magí Morera, 28 25006 Lleida
info@nutclinic.es
973 19 22 55

Obrir chat